Ora de Mediaș
Știri în direct

Bacalaureat 2020 – Topul liceelor din Mediaș

Duminică dimineață, în jurul orei 11:00, au fost afișate rezultatele finale ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2020.

În urma rezultatelor finale, Liceul Teoretic ”Axente Server„ din Mediaș, cu un procent de 88.95% rămâne pe locul 1 în topul liceelor din municipiul Mediaș cu cea mai mare promovabilitate la Bacalaureat 2020.

Locul 2 este ocupat de ”Colegiul ”Școala Națională de Gaz” Mediaș, cu un procentaj de promovabilitate de 79,10%. Din 134 de candidați, doar 102 au reușit să treacă cu brio de acest examen al maturității.

Cu 72,55 procentul de promovabilitate după contestații este Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” Mediaș, ocupând locul 3 cu doar 72 de elevii care au trecut testul cu brio din 101 candidați prezenți la examenul național de bacalaureat.

La Colegiul Tehnic ”Mediensis” Mediaș, doar 10 elevi au reușit să i-a examenul de Bacalareat cu brio. Procentul de promavabilitate după contestații este de 40 la sută.

26 de elevii s-au înscris la examenul național de Bacalaureat, la Liceul Tehnologic ”Automecanica” Mediaș. Doar 8 candidați au reușit să obțină nota de trecere, iar rata de promovabilitate după contestații este de 30,77 la sută.

Cel mai slab liceu din județul Sibiu este Liceul Tehnologic ”Stănescu Valerian” Târnava, unde doar 2 elevi au fost înscriși la examenul de Bacalaureat, însă rata de promovabilitate este 0.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet