Ora de Mediaș
Știri în direct

Baie în siguranță la ștrandul din Mediaș – Triaj de temperatură la intrare – Ce nu mai e voie

Singurul ștrand din municipiul Mediaș este deschis și în plină pandemie de coronavirus. Chiar dacă există persoane speriate de acest virus numeroși medieșeni se bucură că au ieșit din starea de urgență și merg la piscină.

Față de anii trecuți,  cei care doresc să se răcorească la Reya Events vor fi nevoiți să respecte câteva reguli. În primul rând, aceștia numai au voie să intre cu mâncare sau băutură.

Programul ștrandului

Ştrandul este deschis în intervalul 09:00 – 21:00, iar terasa este deschisă până la ora 23:00. Tariful este următorul: adulții și copii peste 14 ani plătesc 25 de lei, iar copiii între 7 și 14 ani vor plăti 15 lei. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, însă nu beneficiază de șezlong și trebuie să fie însoțiți de un adult.

Tarife de weekend

De vineri până duminică, adulți și copii peste 14 ani plătesc 30 lei pentru acces la piscină. Persoanele între 7 și 14 ani, vor plăti 20 de lei. Șezlongurile au fost amplasate în așa fel încât să respecte regulile distanțării sociale.

”În incinta ştrandului nu se intră cu mâncare sau băutură. Anul acesta oferim clienților noștri doar preparate la cuptor, gustoase, sănătoase, pregătite cu mult drag, în fiecare dimineață, de către bucătării noștri, care respectă întocmai normele de sănătate publică în vigoare. Spre deosebire de anii anteriori, în contextul epidemiei de Coronavirus, respectând reglementările ordinului 619/1.077/2020, barul exterior rămâne, deocamdată, închis, comenzile de băutură făcându-se luând loc la una dintre mesele amenajate în incintă.” a declarat administratorul Reya Events, Cosmin Todea, pentru Ora de Mediaș.

Ce reguli trebuie să respectăm:

  • La intrarea în ştrand se face un triaj epidemiologic, prin scanarea temperaturii tuturor persoanelor
  • Se face rezervarea la intrarea în ştrand, prin completarea numelui și a nr de telefon
  • S-a instalat la intrarea în ştrand, covor cu soluţie dezinfectantă
  • Şezlongurile sunt aranjate în așa fel încât între ele există un spațiu de 2 m.
  • Ospătarii servesc clienții doar la mesele amenajate în incinta ştrandului.
  • Pentru siguranţa dumneavoastră personalul ştrandului utilizează măști și mănuși de protecție
  • Vestiarele și toaletele din incinta sunt verificate și dezinfectate din 2 în 2 ore
  • Îi rugăm pe toţi clienții ştrandului: – să utilizeze cât mai des dozatoarele cu soluţie dezinfectantă instalate în incintă s-a respecte distanțarea socială s-a utilizeze duşurile înainte de a intra în piscină – să respecte regulile elementare de igienă (Să nu scuipe și să nu sufle nasul în bazin)
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet