În data de 8 ianuarie, polițiștii medieșeni au reținut trei bărbați bănuiți că ar fi săvârșit o tâlhărie calificată în data de 29 decembrie 2017, în municipiul Mediaș.

În fapt, în data de 30 decembrie 2017, un medieșean a reclamat Poliției Municipiului Mediaș faptul că în data de 29 decembrie, în jurul orei 22,30, în timp ce se afla pe strada Bisericii din municipiul Mediaș, a fost agresat de trei persoane necunoscute, de sex masculin, care i-au sustras suma de 400 de lei și telefonul mobil.

În urma sesizării, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Mun. Mediaș au deschis un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În data de 8 ianuarie a.c., ca rezultat al activităților specifice desfășurate, s-a reușit identificarea și prinderea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei.

Este vorba despre trei medieșeni, doi dintre aceștia cu vârsta de 17 ani, al treilea în vârstă de 21 de ani, față de care a fost luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 9 ianuarie, aceștia să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei trei bărbați au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu, iar cercetările continuă la nivelul Poliției Mun. Mediaș în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Publică un comentariu