Ora de Mediaș
Știri în direct

Bărbat din Alma arestat după ce a incendiat un autoturism

Un bărbat din Alma a fost arestat de politiștii după ce a incendiat un autoturism și a fost depistat la volanul unei mașini fără permis de conducere.

La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au reținut un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Alma, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Bărbatul este bănuit că, la data de 2 iunie a.c., în jurul orei  17,30, ar fi condus un autoturism de la domiciliul său până în orașul Dumbrăveni, pe strada Cuza Vodă, unde ar fi incendiat apoi un alt autoturism, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu proprietarul mașinii.

La data de 8 iunie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 9 iunie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus plasarea presupusului făptaș sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la n

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet