Un bărbat de 47 de ani, din Bazna a fost oprit de politiștii rutier pentru un control pe strada Baznei, joi, în jurul orei 20:00.

Lucrătorii de la Circulație au rămas umiți când au văzut rezultatul etilotestului. 1, 46 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

”La data de 6 august, în jurul orei 2000, pe str. Baznei din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism la volanul căruia a fost depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Bazna. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul afișat de aparat a indicat valoarea de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. ” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

    Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

Publică un comentariu

Comentariu