Ora de Mediaș
Știri în direct

Bărbat din Dârlos arestat pentru furt – A spart două magazine din Mediaș

Un bărbat de 29 de ani, din Dârlos a fost arestat de politiștii după ce a furat din două societății comerciale.

”La data de 02.12.2019, în urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a reușit probarea și identificarea persoanei bănuite de furt de băuturi alcoolice din două societăți comerciale din Mediaș. ” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu

În fapt, un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, faptele fiind comise în data de 01.11.2019 și 29.11.2019. În cadrul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet