FOTO arhivă

Un bărbat de 35 de ani, din Mediaș a fost reținut după ce și-a bătut iubita și pe prietena acesteia. Cele două femeii au fost lovite cu pumnii și picioarele, iar ambele au avut nevoie de ingrijirea medicilor.

”La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, localnic, cercetat penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe.

În fapt, în cursul zilei de 22 mai a.c., în timp ce se afla în zona barajului Ighișul Nou, medieșeanul le-ar fi agresat pe fosta sa concubină și o prietenă a acesteia, lovindu-le în mod repetat cu pumnii și picioarele. În urma agresiunii, femeile au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

 

Publică un comentariu

Comentariu