Un bărbat de 43 de ani din municipiul Sibiu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând o motocicletă fără permis de conducere, iar vehiculul nu avea montate plăcute de înmatriculare.

”La data de 3 august, în jurul orei 01:00, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au oprit în trafic o motocicletă care nu avea montate plăcuţe de înmatriculare. Bărbatul care o conducea nu deţinea asupra sa niciun document de identitate şi nici documentele de identificate ale motocicletei, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul are 43 de ani şi nu deţine permis de conducere necesar pentru a conducere motocicleta.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul.

Publică un comentariu

Comentariu