FOTO arhivă

Un bărbat de 47 de ani, din Sibiu a fost reținut în noapte de miercuri spre joi de politiști după ce a încălcat ordinul de protecție impus.

”La data de 14 decembrie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 13/14 decembrie, ar fi revenit în locuința din care fusese evacuat, fiind găsit de către polițiști dormind într-una din camerele imobilului.

Bărbatul ar fi încălcat astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu, măsuri printre care amintim și păstrarea unei distanțe de minim 50 de metri față de fosta sa concubina și față de locuința acesteia.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.” precizează IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu