Ora de Mediaș
Știri în direct

Bărbat grav rănit după ce a fost atacat de urs – Dus cu elicopterul SMURD la Mureș

Un bărbat grav rănit , luni, de un urs în Stupinii Prejmerului, județul Brașov, a fost transportat cu un elicopter SMURD Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș, transmite Jandarmeria Brașov.

„07.09.2020, ora 10:40, apel la numarul unic de urgență 112, se solicită sprijin pe DN 10 în zona Stupinii Prejmerului, unde se pare ca o persoană de sex masculin a fost atacată de animale sălbatice. Echipajul de jandarmi aflat în misiune de menţinere a ordinii și siguranței publice în mediul rural, a fost solicitat de dispecerul unității: <,… deplasați-vă urgent pe DN 10, la ieșirea din Stupinii Prejmerului, avem o persoană atacată de urs!>”, informează Jandarmeria Brașov, relatează Mediafax.

Ajunși la fața locului, echipajul de jandarmi și cel al SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat care era întins pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit.

„La fața locului erau prezenți și colegii de la Poliție. În timp ce echipajul SMURD îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital. Totodata, s-a transmis un mesaj de informare a populatiei din zona respectivă prin sistemul RO-ALERT. Ulterior, victima a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș”, mai arată IJJ Brașov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet