Pe 20 septembrie 2023, polițiștii din Săliște au depistat 399.000 de țigarete de contrabandă în semiremorca unui ansamblu de tir condus de un bărbat de 30 de ani din Poiana Sibiului.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat în semiremorcă 399.000 de țigarete, în valoare de 399.000 de lei, produse despre care există bănuiala că nu ar fi fost plasate sub un regim vamal, neavând aplicate timbre fiscale care să ateste plata taxelor și accizelor pe teritoriul României.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive în consecință.Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.” trasmite IPJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu