După câteva zile de pauză, băieții pregătiți de Mihai Popa și Dan Popa și-au reluat activitate pe 13 februarie, pregătirile pentru faza a doua a Ligii Națonale de Baschet Masculin. În acest moment, campionatul este întrerupt din cauza jocurilor echipei naționale.

În această pauză competițională echipa noastră va disputa două partide de verificare. Prima confruntare este programată marți, 18 februarie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Mediaș. CSM Mediaș va disputa un meci de pregătire cu selecționata de jucători americani liberi de contract – Overseas Scouting Combine.

În cel de-al doilea joc de verificare, Nicoară&Co vor întâlni o echipă puternică a campionatului românesc, U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea cu deținătoarea Cupei României este programată sâmbătă, 22 februarie, la Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al celor de la CSM Mediaș.

Actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin se va relua la începutul lunii martie, echipa noastră urmând să întâlnească în deplasare pe BCM U FC Argeș Pitești. În altă ordinde de idei, reprezentativa României va disputa două jocuri din campania de calificare pentru EuroBasket 2021. Tricolorii se vor duela cu campioana mondială Spania, joi 20 februarie, la Cluj-Napoca. Apoi, băieții lui Tudor Costescu vor întâlni

Publică un comentariu

Comentariu