Ora de Mediaș
Știri în direct

Bătaie într-un bar din Mediaș. Două persoane au fost internate în spital

În cursul zilei de astăzi, 17 iulie 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut doi localnici, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional.

Conform unor surse Ora de Mediaș, scandalul s-a întamplat la Irish Pub.

În fapt, în seara zilei de 15 iulie a.c., în incinta unei societăți comerciale din municipiul Mediaș, pe fondul consumului de alcool, între două grupuri de persoane a izbucnit un conflict spontan, în care au fost implicați cinci localnici. În urma agresiunilor fizice suferite, două persoane au fost transportate și internate în spital. De asemenea, în timpul conflictului au fost distruse mai multe bunuri din sediul societății.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificați trei presupuși agresori, cu vârsta de 18, 19, respectiv 23 de ani, toți medieșeni.

Față de medieșenii în vârstă de 18 și 23 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a avut loc agresiunea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet