FOTO arhivă

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea Ighișu Nou a ajuns la spital după ce s-a căzut cu ATV-ul pe strada Școlii. Localnicul se afla sub influența alcoolului, iar conform agenților de la poliție, acesta nu deține nici permis de conducere.

”La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 21,40, în localitatea Ighișu Nou, în timp ce conducea un ATV pe strada Școlii, un localnic în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Imediat după producerea autoaccidentului, un prieten al celui care a condus a transportat ATV-ul la domiciliul victimei, fără încuviințarea polițiștilor. Bărbatul, un localnic în vârstă de 34 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș – Biroul Rutier, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. 

Publică un comentariu

Comentariu