După succesul de pe teren propriu, din etapa trecută, baschetbaliștii sibieni primesc vineri 15 decembrie, vizita celor de la BC Mureș. Meciul va începe la ora 19:00 și nu va fi televizat.

Partida din etapa a IX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin este a doua din șirul de 4 meciuri ale echipei noastre, programate pe teren propriu, în luna decembrie. Înaintea confruntării cu echipa mureșeană, Dan Fleșeriu a declarat: 

”Jucăm cu o echipă ce are o serie de probleme, cu jucători care au plecat sau sunt accidentați, dar care, în ultima etapă, a reușit să învingă Piteștiul. Jucăm așadar cu o echipă care, oricât de puțini jucători ar avea, poate pune probleme oricărei alte echipe. Trebuie să îi luăm în serios și să jucăm cât se poate de bine. Sper să reușim să facem o apărare mai bună decât în meciul cu Craiova și să bifăm o nouă victorie, importantă pentru noi”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Până acum, BC CSU Sibiu a câștigat toate meciurile de pe teren propriu, din actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Biletele pentru această partidă au fost comercializate online, iar cele rămase disponibile, se vor putea achiziționamâine, înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Reamintim tuturor celor care vor participa la meciurile echipei noastre, în luna decembrie, că BC CSU Sibiu s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile pe care suporterii echipei noastre le pot aduce, înaintea partidei.

Detalii legate de campanie regăsiți aici: https://csusibiu.ro/stiri/bc-csu-sibiu-se-alatura-campaniei-shoebox

Publică un comentariu

Comentariu