BC CSU Sibiu dispută luni, 8 ianuarie un nou meci cu una din echipele medaliate în sezonul trecut, actualmente candidată la titlu.

Partida din deplasare la CSM Steaua Eximbank începela ora 20:00 și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

Baschetbaliștii sibieni au plecat la București acolo unde vor disputa meciul din etapa a XIII-a, cu CSM Steaua Eximbank București.

După ce în tur, echipa noastră s-a impus, pe teren propriu, scor 88-74, antrenorul BC CSU Sibiu speră ca jucătorii noștri să evolueze la potențial maxim și în meciul de mâine.

” La Steaua va fi o partidă ce puțin la fel de grea ca și cea cu Oradea, din etapa trecută, dacă nu și mai grea. Cei de la Steaua sunt foarte, foarte agresivi pe teren propriu. Dacă vom reuși să rezistăm la agresivitatea lor, avem o șansă. Dacă nu le răspundem la fel, atunci nu știu care va fi finalul jocului. Dar toată luna ianuarie va fi o lună foarte grea, în care jucăm cu celelalte cinci echipe ale campionatului care în sezonul trecut au fost în primele 6”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

După deplasarea de la București, BC CSU Sibiu va primi vizita celor de la BC SCM Timișoara, sâmbătă, 13 ianuarie 2018, de la ora 20:00. Biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare exclusiv online pe www.csusibiu.ro/bilete

Publică un comentariu

Comentariu