Baschetbaliștii sibieni joacă vineri partida din etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet, pe teren propriu. După înfrângerea la limită de la Pitești, sibienii speră să facă un meci bun mâine și să își asigure o nouă victorie.

”Va fi un meci important pentru noi, mai ales că venim după înfrângerea de la Pitești, din etapa trecută. Am avut însă o săptămână cu antrenamente foarte bune și avem așteptări mai de la noi, în meciul de mâine. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi”, a spus Andrei Ene.

Biletele pentru această partidă se vor mai putea achiziționa mâine, de la Sala Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei. Meciul din această etapă al echipei noastre nu va fi televizat.

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU SIBIU în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2017, dar și de Consiliul Județean Sibiu.

”Timba este o echipă nou promovată, ambițioasă care, din păcate pentru ei, are ceva probleme cu câțiva jucători la care a renunțat, probabil își vor lua alții, așa că nu știm exact cu cine vom juca vineri. Știm că vom avea în față o echipa care își va apăra, cu tot ce au ei la ora actuală, șansa de a câștiga și rămâne în Liga Națională. Noi venim după o înfrângere dureroasă de la Pitești, în care am fost la mai puțin de o secundă de victorie și venim și cu câteva urme de acolo- accidentări mai mici sau mai mari- care ne-au creat destule probleme săptămâna aceasta la antrenamente. Săsperăm că până la ora jocului vom avea jucătorii apți, că vom face un joc bun și că, indiferent de câte puncte vom marca, vom reuși să ne apropiem victoria. Bogdan Popescu a semnat din nou cu noi, dar nu va fi prezent la acest meci și rog spectatorii să mai aibă răbdare până la următorul meci de acasă. Este un lucru foarte bun că îl vom avea din nou în echipă și sunt convins că ne va ajuta să atingem obiective cât mai înalte și în sezonul  acesta”, a spus Dan Fleșeriu.

Publică un comentariu

Comentariu