BC CSU Sibiu revine în fața propriilor fani și joacă sâmbătă, 3 martie 2018, dela ora 18:00, o nouă partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CS Phoenix Galați.

Biletele pentru acest meci se pot achiziționa online, de pe www.csusibiu.ro sau www.kompostor.ro, până vineri seara, urmând ca, în eventualitatea în care vor mai rămâne disponibile, acestea să poată fi procurate în ziua meciului, de la caseria Sălii Transilvania.  

La fix o lună dela ultimul meci oficial din campionat și după pauza prilejuită de Final Eight-ul Cupei României și meciurilor echipei naționale, BC CSU Sibiu continuă parcusul în campionat. Sâmbătă este programată partida din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de la ora 18:00, la Sala Transilvania.

Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat:

”A fost o lungă perioadă de pauză, în care am avut și o săptămână liberă, dar am revenit și de 10 zile ne antrenăm destul de bine. Sper că băieții au dus lipsa meciurilor și vor intra cu ”poftă” de a juca în teren. Probabil ritmul de joc va fi puțin afectat, până când reintrăm înapoi în forma de jocuri, dar ne așteaptă o perioadă în care nu vom duce lipsă de meciuri oficiale și vor fi, unele dintre ele, foarte grele, până la cele din Top 6. Galațiul,în tot acest timp, a avut un meci oficial. Ar mai fii avut unul, dar a fost amânat din cauza vremii. Sper să reușească să ajungă la timp pentru meciul de sâmbătă și să avem o partidă cât se poate de bună. Galațiul este singuura echipă care a rămas neînvinsă de noi. Nu vom uita lucrul acesta și sper să rezolvăm problema aceasta sâmbătă”, a spus antrenorul prinipal al BC CSU Sibiu.

În tur, CS Phoenix Galați s-a impus, peteren propriu, scor 67-62. Partida de sâmbătă va fi transmisă LIVE pe FrbTv și pe www.prosport.ro

Pregătirea și participarea echipei de baschet BC CSU Sibiu în competițiile organizate de Federația Română de Baschet este susținută de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă și de Consiliul Județean Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu