Baschetbaliștii sibieni se pregătesc pentru un nou meci pe teren propriu, cu echipa nou promovată, CS Politehnica Iași.

Partida începe miercuri, 20 decembrie, la ora 19:00 și va fi transmisă LIVE de FRB TV.

Galben- albaștri continuă șirul de meciuri de pe teren propriu, programate pentru luna decembrie, cu partida din etapa a X-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

”Jucăm cu o echipă care tocmai a câștigat primul meci după 9 etape, sunt o echipă mai bună decât arată clasamentul si au 7 străini în componență. Practic, ieri cu Dinamo au prezentat doar 5 dintre ei. Nu știu pe care din cei 7 îi vom vedea la Sibiu, dar sunt o echipă periculoasă, cu o viteză foarte mre de joc și cu 3-4 buni aruncători de la distanță. Trebuie să îi luăm în serios, să ne facem jocul bun, în special în apărare și, dacă ne facem jocul bun în apărare, atunci atacul nu va fi așa o problemă pentru noi, de data aceasta”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Biletele pentru această partidă au fost comercializate online, iar cele rămase disponibile, se vor putea achiziționamâine, înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Îi așteptăm pe toți cei care vor participa la meciurile echipei noastre, că în luna decembrie, BC CSU Sibiu s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”.

Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile și mâine, dar și vineri, când BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Dinamo București, în ultimul meci de pe teren propriu din acest an.

Publică un comentariu

Comentariu