Luni, un tânăr de 19 ani, din Sibiu a fost arestat după ce a fost depistat băut și fără permis de conducere la volanului unui autoturism.

”În fapt, la data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 02,30,  în timp ce conducea un autoturism pe strada Luceafărului din municipiul Sibiu, tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă a sensului său de deplasare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.„ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data de 16 decembrie, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

Publică un comentariu

Comentariu