Ora de Mediaș
Știri în direct

Bețivi la volan în weekend-ul trecut la Mediaș – Toți au dosare penale

0

Nu mai puțin de trei șoferi au fost depistați în weekend-ul trecut că mergeau băuți la volan în municipiul Mediaș. Un al patrulea a fost prins că mergea cu mașina neînmatriculată. Toți au acum dosare penale.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 19,00, pe strada Govora din municipiul Mediaș, polițiștii au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 32 de ani, din județul Alba.

Rezultatul testării a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât, pe numele bărbatului, s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 01,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au verificat alcoolscopic șoferul unui ansamblu TIR. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Giurgiu, al cărui rezultat la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 08,30, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș, un localnic în vârstă de 49 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat.

În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 23,30, tot în municipiul Mediaș, de această dată pe strada Stadionului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 26 de ani, domiciliată în satul Motiș.

Rezultatul testării alcoolscopice a relevat o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele celei aflate la volan întocmindu-se dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În perioada 7 – 9 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 25 de permise de conducere și s-au aplicat 292 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.000 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata