Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs la intersecția străzilor Moșnei cu Angărul de Jos.

Din primele cercetări rezultă că un bărbat în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Angărul de Jos, a pătruns în intersecția cu strada Moșnei fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe această stradă de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, ambii localnici. Biciclistul a fost transportat la spital conștient.

În cauză, s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

”Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 59 de ani conștient care a fost transportat la CPU Mediaș cu dureri lombare și traumatism cranio-cerebral, în urma unui accident rutier.” a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu