În cadrul etapei cu numărul trei a campionatului Ligii întâi Betano, Gaz Metan Mediaș va juca luni, 6 august a. c, de la ora 21:00 pe teren propriu cu Dinamo București.

Conducerea clubului Gaz Metan scoate la vânzare bilete pentru acest în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și luni la casieriile Stadionului” Gaz Metan”.

Vineri, 3 august, programul de vânzare al biletelor este între orele 16 și 19:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 12:00. În ziua meciului biletele pot fi achiziționate între orele 16:00 și 21:00. Medieșenii care doresc să urmărească această partidă vor trebui să plătească 25 de lei pentru un bilet.

De unde mai putem cumpăra bilete?
Începând de vineri se pot achiziționa bilete și de la chioșcurile alimentare de unde se vinde pâine de Bazna, din cartierul Gura-Câmpului, pe strada 1 Decembrie – lângă Școala Generală numărul 5. În cartierul Vitrometan, medieșenii pot cumpăra bilete de la chioșcul de pe strada Blajului vis a vis de magazinul Profi.

Cetățenii din zona centrală a orașului pot cumpăra bilete la partida dintre Gaz Metan Mediaș și Dinamo București de la chioșcul amplasat în piața agroalimentară la ieșire cu strada Virgil Madgearu.

Publică un comentariu

Comentariu