Cetățenii municipiului Mediaș și zona de nord a județului Sibiu au parte de o veste extraordinar de bună.

Miercuri, 17 octombrie 2018, la Mediaș va fi inaugurat oficial centrul de examinare teoretică pentru permise și biroul de înmatriculări auto.

Inaugurarea biroului este programată miercuri dimineață, iar în acest fel, locuitorii din Mediaș și zona de nord a județului, nu vor mai fi nevoiți să meargă la Sibiu pentru a susține examenul teoretic pentru permisul de conducere, sau pentru a-și înmatricula autoturismul.

Spaţiul de la Mediaș are o suprafață utilă de 135 de metri pătrați în care va funcționa centrul. Lucrările au fost finalizate cu succes, clădirea fiind predată anul trecut Prefecturii Sibiu.

Centrul pentru permise și înmatriculări auto din Mediaș va funcționa în imobilul situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru numărul 17 și va deservi cetățenii din zona de nord a județului, respectiv Mediașul, orașele Dumbrăveni, Copșa Mică, dar și comunele Șeica Mică, Șeica Mare, Micăsasa, Axente Sever, Moșna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Ațel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava și Valea Viilor.

Publică un comentariu

Comentariu