Ora de Mediaș
Știri în direct

Cadre didactice cu COVID – Profesori de la două licee din Mediaș confirmați

Cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID sunt de la Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic ”Cibinium” Sibiu, Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” Mediaș, Colegiul Tehnic ”Mediensis” Mediaș și Școala Gimnazială Ațel, transmite purtătorul de cuvânt al ISJ Sibiu, Constantin Dincă.

Elevul internat cu COVID este de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu. 27 cadre didactice, 96 elevi, 3 persoane din cadrul personalului didactic auxiliar și 3 persoane din cadrul personalului nedidactic din unitățile de învățământ din județul Sibiu lipsesc de la activitățile didactice datorită SARS-CoV-2.

În urma centralizării datelor pentru astăzi, 16.09.2020, la nivelul județului Sibiu situația cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 și a persoanelor izolate datorită contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea: Număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2:

    • Număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2: 8 (din care: 5 cadre didactice, 2 personal nedidactic și 1 elev);
    • Număr persoane aflate în izolare: 113 (din care: 14 cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar, 1 personal nedidactic și 95 elevi);
    • Număr total cadre didactice care au avizul medicului de medicina muncii pentru desfăşurarea activităţilor online: 8.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet