Ora de Mediaș
Știri în direct

Camere video pentru a reduce distrugerile din locurile de joacă

Autoritățile locale din Mediaș își doresc montarea unor camere de supraveghere video în locurile de joacă pentru copii și spațiile verzi.

Scopul principal este stoparea distrugerilor de pe domeniul public, de aceea reprezentanții municipalității au avut o întâlnire cu locuitorii străzii Sinaia, acolo unde recent a fost inaugurat un spațiu de joacă pentru cei mici.

Primarul Gheorghe Roman le-a solicitat celor prezenți să apeleze la Poliția Locală atunci când observă persoane certate cu bunul simț care distrug aparatele de joacă.

“Dacă săptămâna trecută m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Moșnei și am discutat despre stadiul investițiilor și despre finalizarea lucrărilor din zonă, în această săptămână m-am întâlnit cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gura Câmpului, mai exact în zona străzii Sinaia. Poate că cel mai important subiect pe care l-am discutat a fost cel legat de păstrarea curățeniei în zona locului de joacă pe care l-am amenajat recent. Am convenit împreună că se impune montarea de camere video și în același timp le-am cerut tuturor să apeleze cu încredere la Poliția Locală pentru că doar astfel, doar împreună putem să reducem cât se poate de mult toate cheltuielile în plus pe care am putea să le facem din cauza acelor concetățeni de-ai noștri care se pare că nu au cei 7 ani de-acasă”, a spus Gheorghe Roman.

În perioada următoare, urmează dezvoltarea unor astfel de proiecte în cât mai multe cartiere din oraș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet