S-a dat startul campaniei” Curățenia de toamnă”, în municipiul Mediaș care va ține până vineri, 9 noiembrie 2018.

Această campania se bazează pe activități specifice serviciului de salubrizare printre care și cea de colectare a deșeurilor vegetale.

Reprezentanții Eco-Sal Mediaș roagă cetățenii municipiului Mediaș să respecte programul de colectare a deșeurilor vegetale așa cum este stabili în calendarul Eco-Sal.

Cei care nu au primit în poștă calendarul verde Eco-Sal, pot obţine mai multe informații de pe site-ul eco-sal.ro sau la numărul de telefon 0374.0750.464.

”Dacă din motive obiective nu vă puteţi încadra în programul de colectare, nu scoateţi deşeurile vegetale în faţa porţii, contactaţi Operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor. Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public, reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizată.” spun reprezentanți Eco-Sal Mediaș.

Campaniile „Curăţenia de primăvară” şi „Curăţenia de toamnă” sunt acţiuni pe care Autorităţile Publice Locale au înţeles să le implementeze în scopuri bine definite, respectiv:

  • pentru o dezvoltare durabilă a serviciului de salubrizare;
  • responsabilitate față de cetățeni;
  • pentru protecţia mediului înconjurător;
  • pentru creşterea gradului de satisfacţie a populaţiei.

Programul de colectare a deșeurilor vegetale îl puteți găsi chiar pe site-ul operatorului de salubritate Eco-Sal Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu