Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș joacă primul joc oficial din acest an pe teren propriu împotriva celor de la FCSB.

Partida este programată sâmbătă, 3 februarie 2018, de la ora 20:45. Meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

În această pauză competițională, formația pregătită de către Cristian Pustia și-a desfășurat stagiul de pregătire în Turcia, Antalya.

Medieşenii au disputat cinci jocuri amicale împotriva celor de la Dinamo Moscova, FC Veres Risve, FC Spartak Subotica, FC Daejeon Citize și naționala a Jamaicăi.

Valentin Creţu, Joao Digo, David Caiado, Diago Rosado, Edinho Junior, Mario Randon si Eli Fernandes vor îmbrăca tricoul Gazului Metan.

VEZI AICI PREȚUL BILETELOR LA MECIUL CU FCSB. IMPORTANT PENTRU CEI CARE VOR CUMPARA BILETE

În ultimul meci oficial disputat la sfârșitul anului 2017, medieșenii au jucat în deplasare pe terenul celor de la Concordia Chiajna, scor 1-1. De cealaltă parte, FCSB-ul lui Nicolae Dică s-a impus în fața celor de la FIC Viitorul Constanta, scor 2-0.

Cu cinci rezultate de egalitate consecutive, Gaz Metan Mediaș se află pe poziția a douăsprezecea cu 15 puncte, după 22 de etape disputate. FCSB se află pe poziția a doua cu 47 de puncte, la doar două puncte distanță de liderul campionatului, CFR Cluj.

Publică un comentariu

Comentariu