Un parcurs extraordinar acest sezon pentru Gaz Metan Mediaș. În acest moment, Mediașul lui Iordănescu ocupă poziția a cincea în clasamentul Ligii întâi.

Zilele următoare, elevii lui Edward Iordănescu se vor deplasa în Spania pentru un cantonament de două săptămâni.

Adversarele certe ale medieșenilor sunt Shonan Bellmare (Japonia), SV Darmstadt 98 (Germania), Lausanne Sport, liderul din eșalonul secund și FC Luzern, echipă aflată la retrogradare în prima ligă se numără printre adversarele echipei lui Edi Iordănescu.

Gaz Metan Mediaș – Lausanne Sport (Elveția) – 14 ianuarie
Gaz Metan Mediaș – FC Luzern (Elveția) – 17 ianuarie
Gaz Metan Mediaș – SV Darmstadt 98 (Germania) – neprecizat
Gaz Metan Mediaș – Shonan Bellmare (Japonia) – neprecizat

 

Cantonament în Spania pentru FCSB și Gaz Metan Mediaș. Soarta lui Olaru se decide zilele următoare

Darius Olaru va fi una dintre figurile noi prezente la reunirea celor de la FCSB, programată să aibă loc pe 7 ianuarie. De asemenea, mijlocașul ofensiv de la Mediaș ar putea să fie păstrat de Bogdan Vintilă și pentru restul sezonului. Mihai Stoica este una dintre vocile care susțin că Olaru ar trebui să facă parte încă de pe acum din echipa roș-albastră.

De altfel, Meme a fost cel care a insistat pentru transferul jucătorului de la Mediaș. În cantonamentul de la Marbella, staff-ul celor de la FCSB va decide ce se întâmplă cu Olaru: va fi păstrat pentru ultimele etape din sezonul regulat și play-off sau va reveni la echipa din Ardeal. FCSB și Gaz Metan Mediaș au cantonamentele din Spania la distanță de doar 10-15 minute, astfel că Olaru ar putea face repede joncțiunea cu echipa lui Edi Iordănescu.

Publică un comentariu

Comentariu