Ora de Mediaș
Știri în direct

Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge duminică la Copșa Mică

0

Cu prilejul sărbătoririi ”Zilei Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu (4 aprilie 2019)” , Caravana S.M.U.R.D. ”Fii pregătit!” va staționa în acest week-end (perioada 30-31.03.2019), în municipiul Sibiu, respectiv în localitatea Copșa Mică. 

Scopul acesteia este desfășurarea unor activități de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil, în care se vor organiza cursuri de intruire a populației, pentru acordarea primului ajutor, în situații de urgență.

Centrul mobil este contruit pe structura unui tir, are o sală de intruire, cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu echipamente medicale și de prim-ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care permit pregătirea și perfecționarea în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Programul de activităților caravanei, este următorul:

• În Sibiu: în data de 30.03.2019 – interval orar 10:00-16:00 – desfășurarea acțiunilor cuprinse în cadrul caravanei de către cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu; locația – Piața Mare, nr. 16 din Sibiu (mai exact, în dreptul cafenelei Starbucks);

• În localitatea Copșa Mică: în data 31.03.2019 – intervalul orar 10:00-16:00 – defășurarea acțiunilor cuprinse în cadrul caravanei de către cadrele Inpectoratului pentru Situații de Urgență” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu; locația – parcarea din fața Primăriei.

Așteptăm cu interes, cetățenii doritori să participe la activitățile educative și interactive pe care le ofera Caravana S.M.U.R.D.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata