Daca ai facut o investitie isteata intr-un semineu sau o soba pe lemne, acelasi lucru trebuie sa il faci si cu privire la cosul de fum care va evacua gazele arse si fumul din focarul tau! Adica, trebuie sa alegi un cos de fum profesional. Si pentru a avea totul la superlativ, noi iti recomandam cel mai bun mod de racordare al sursei termice: iti prezentam sistemul de cos fum ceramic nemtesc HOCH UNIVERSAL!

Sistemul triplu strat universal de cosuri de fum de la Hoch cu tuburi ceramice – este un sistem modern de evacuare a gazelor, conceput si pus la punct de renumitul producator HART Keramik din Germania, care are o traditie de peste 300 de ani si experienta vasta in domeniu. De asemenea, acesta este supus unor controale stricte a calitatii in constructie, indeplinind standardele si ridicandu-se la cerintele in materie cerute in domeniul termic pentru hornuri.

Hoch UNIVERSAL este prezent pe piata europeana in peste 15 tari, iar acum este prezent si in Romania! Reprezinta un produs care respecta cele mai inalte standarde si cerinte in domeniul termic.

Disponibilitatea sa larga in functie de diametre (de la fi160 pana la fi300), fac din acesta o solutie fiabila de racordare a dispozitivelor termice.

De ce se numeste UNIVERSAL?

-Pentru ca are o aplicabilitate universala: la acesta se pot racorda seminee, sobe, centrale, termoseminee si alte surse termice, chiar si centrale cu gazeificare.

-Apoi este universal si pentru ca se potriveste oricarui tip de combustibil al sursei: solid, lichid sau gazos, adica lemn, peleti, bricheti, carbuni, ulei sau chiar gaz!

Asadar, elementele cele mai importante ale acestui sistem de cos fum samotat sunt tuburile ceramice refractare. Acestea formeaza canalul de evacuare si de aceea este necesar ca ele sa fie fabricate din material de calitate superioara si care sa reziste la temperaturile foarte mari care se formeaza in hornuri pe timpul arderii si evacuarii gazelor arse.

De ce e important sa mergi pe un cos de fum profesional?

Cosul de fum samotat e cel mai important element dintr-o instalatie termica. El e supus la temperaturi foarte ridicate, iar rolul sau de evacuator al gazelor toxice este unul vital! De aceea, e foarte importanta alegerea unui cos de fum profesional cu tubucri ceramice, adica unul care sa isi faca treaba cat mai bine si cat mai mult timp!

Recomandarea noastra este sa iei in calcul un setul de constructie profesional HOCH, care este format din manta de beton usoara, fiind un cos izolat, dar este totusi solid si stabil in acelasi timp. Asa ca nu va trebui decat sa folosesti o perie curatat cos fum anual sau periodic pentru intretinere. Cosul prefabricat universal Hoch este potrivit pentru toate tipurile de combustibili: solizi, lichizi si gazosi, incluzand lemn, carbuni, gaz, peleti si bricheti.

Este sistemul de evacuare testat si certificat TUV la cele mai inalte standarde nemtesti si cerinte europene in domeniu, de catre Institutul German pentru Tehnologia Constructiilor de la Berlin. Hoch UNIVERSAL este prezent pe pietele europene a peste 15 tari, iar acum este prezent si in Romania!

Cosul de fum samotat Hoch reprezinta cea mai buna alternativa la clasicul horn din caramida. Este o solutie fiabila, o constructie sigura si trainica, pentru care se ofera o garantie de 30 de ani de la producator!

Ce avantaje prezinta un cos de fum ceramic Hoch?

-Structura exterioara din beton confirma rezistenta acestui sistem de evacuare, iar ceramica interioara de calitate superioara il ridica la standarde europene.

-Cosurile din ceramica nu ruginesc, sunt absolut rezistente la coroziune si, prin urmare, au o viata extrem de lunga. Au o rezistenta mecanica ridicata si o rezistenta ridicata la abraziune, ceea ce contribuie, de asemenea, la longevitate.

-Cosul de fum se monteaza foarte simplu, de jos in sus, chiar de catre cei cu experienta minima in domeniul constructii si/sau termic. Trebuie doar sa urmaresti instructiunile de montaj horn care insotesc kitul Hoch si sa ai sculele necesare construirii acestuia. Racordul lui la sursa de caldura, insa, trebuie facut de catre o persoana calificata in domeniu, autorizata si cu experienta!

-Exista 2 tipuri de kituri de evacuare Hoch. Unul este cel standard, complet din beton la exterior, cu placa de acoperire tot din beton semi-usor, celalalt este setul Hoch EVO cu palarie usoara – mai confortabil, mai usor de transportat, de manipulat si de montat.

Pe scurt, ce este sistemul de fum triplu strat universal de la Hoch?

Reprezinta o solutie fiabila de racordare a surselor de caldura in mod profesional, precum si o solutie moderna de evacuare in siguranta a gazelor arse si a fumului rezultat in urma arderii combustibilului din focarul sursei. Triplulstrat ofera siguranta: tuburi ceramice de calitate ce asigura un traseu optim de evacuare, izolatia din vata bazaltica asigura protectie, iar mantaua de beton de la exterior garanteaza durabilitatea in timp a sistemului de fum Hoch, se poate verifica si pe usa vizitare horn!

Asadar, daca iti doresti calitate superioara si un cos de fum ceramic profesionist, alege HOCH! Precum si celalate accesorii, elemente secundare si solutii de racordare (burlan soba, tubulatura semineu, coturi centrala, etc), de intretinere si curatare in timp, pentru o evacuare sigura si trainica! Daca ai nevoie de mai multe informatii, apeleaza la numerele afisate pe site sau scrie-le la adresa: contact@pefoc.ro! Echipa iti va sta la dispozitie cu sfaturi pretioase, date tehnice si consultanta – toate gratuit!

Publică un comentariu

Comentariu