Medieșenii ce vor să iasă din casă în weekend au de unde alege. Avem evenimente în cluburi și în aer liber. Urmărește mai jos recomandările!

Vineri, începând cu ora 19:00 și până la 22:30 Hotelul Binder Bumbi Mediaș va găzdui un eveniment intitulat” Dansează cu Inima ta!”, evenimente susținut de către Rubin Event Sound. Prețul unui bilet la aceste evenimente este de 15 lei.

Tot vineri, de la ora 18:00, medieșenii sunt invitați la Sala Traube, unde are loc un spectacol muzical creștin. Continental este un grup muzical creştin a cărui scop este acela de a înveşti în generaţia tânără şi în bisericile din România.

Locuitorilor medieșenii li s-au pregătit și evenimente în aer liber. Vineri, 16 februarie 2018, de la ora 18:00, Stadionul” Municipal” din Mediaș va găzdui meciul dintre Gaz Metan și Juventus București. Această partidă contând pentru etapa cu numărul 25 din Liga 1, iar prețul unui bilet este de 5 lei în toate sectoarele stadionului.

Serabeva Club & Lounge a pregătit pentru toți iubitorii de petrecere surprize în seara de vineri, 16 februarie și sâmbătă, 17 februarie. Fiind luna iubirii, organizatori au pregătit două petreceri tematice lunii februarie. Surprizele continuă și în acest weekend. Vineri seară, doamnele și domnișoarele vor primii din partea casei un” long drink”, iar sâmbătă seară toate shot-urile vor fi la 5 lei.

Duminică, 18 februarie 2018, Sala Polivalentă din cartierul Vitrometan va găzdui un meci de baschet din cadrul fazei semifinale a Ligii întâi de Baschet Masculin. CSM Mediaș primește vizita celor de la CNE Aurel Vlaicu. Intrarea este liberă.

Publică un comentariu

Comentariu