Medieșenii ce vor să iasă din casă în  weekend au de unde alege. Avem evenimente în cluburi și în aer liber. Urmărește mai jos recomandările!

Primul weekend din luna februarie va fi deschis pe ritmuri latino, Serabeva Club & Lounge te invită la o super petrecere organizată în seara de vineri, 2 februarie 2018. Pentru doamnele și domnișoarele prezențe organizatorii au pregătit câte o băutură din partea casei.

Sâmbătă, 3 februarie 2018, între orele 20 și 22:00, un spectacol de muzică folk va fi organizat de către Restaurant Chinezesc Zen. Rezervările sunt numai pe bază de bilet.

Dacă îți plac evenimentele mondene, buna dispoziție și comedia, Sala Traube din Mediaș va găzdui în seara de sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19:00 și până la 21:00 un spectacol de comedie organizat de către Front Row Events. Gabriel Gherghe, Bobi Dumitraș și Victor Drăgan finaliștii iUMOR,  vor urca pe scena Sălii Traube pentru trei ore de relaxare, distracție și mult simț al umorului.

Tot sâmbătă, Serebeva Club & Lounge te invită la un party intitulat ”Wet and Wild” , unde organizatorii au pregătit suprize pentru toți petrecăreții prezenți la acest party. Între orele 01:00 și 02:00 shot-urile vor fi la 5 ron. Fetele mai îndrăznețe și mai neconformiste se vor bucura de shot-uri din partea casei.

Nu-ți plac ieșirele în club dar ești pasionat de fotbal? Sâmbătă, 3 februarie 2018, de la ora 20:45 la Stadionul ”Municipal” din Mediaș se va disputat partida dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB. Medieșenii care doresc să vadă FCSB-ul lui Nicoale Dică va trebuie să scoată din buzunar 50 lei pentru achiziționarea unui bilet. De menționat faptul că biletul pentru meciul cu FCSB va fi valabil și la următoare partidă de pe teren propriu cu Juventus București.

Dacă fotbalul nu te atrage, îți recomdăm un meci de baschet din cadrul Ligii întâi de baschet masculin. CSM Mediaș primește vizita celor de la CSM Sighetul Marmaței în etapa cu numărul trei din cadrul fazei a doua. Startul partidei este programat pentru ora 13:00, iar intrarea este liberă.

Publică un comentariu

Comentariu