Ora de Mediaș
Știri în direct

Cel mai bun sezon din istorie, cu cel mai trist final pentru Gaz Metan

Fără conducere și cu mulți jucători plecați, dar cu antrenor nou, alb-negri nu au putut demonstra absolut nimic în returul play-off-ului.

Șase înfrângeri consecutive, în care medieșenii au jucat extrem de prost în ceea de-a doua parte a play-off-ului. Mediașul a pierdut sâmbătă seară la Botoșani, scor 4 – 1, după o partidă extrem de ușoară pentru echipa gazdă. Goalkeeperul alb-negrilor, Albert Popa a comis mai multe greșeli.

În prima repriza a meciului cu FC Botoșani, goalkeeper-ul a greșit la toate cele 3 goluri primite:

  • În primul minut al partidei, Ofosu l-a învins cu o execuție la colțul scurt;
  • La jumătatea primului act, Pop a degajat direct la Keyta, fiind o victimă sigură în fața francezului care l-a executat dintr-o poziție de unu contra unu;
  • Două minute mai târziu, debutantul din poarta lui Gaz Metan s-a făcut de râs. A scăpat din mâini mingea trimisă modest de Florescu de la mare distanță.

Meciul a început practic de la 1-0 pentru moldoveni, după ce Ofosu a deschis scorul în primul minut! Jucătorul de atac al lui Botoșani l-a învins pe debutantul Albert Popa cu un șut puternic, la colțul scurt.

Momentul a fost urmat de un festival al erorilor. Golul de 2-0 a venit după o degajare eronată a lui Popa, urmată de un plonjon grăbit, neinspirat, în momentul șutului expediat de Hamidou Keyta. Iar la treia reușită a formației lui Marius Croitoru, portarul lui Gaz Metan a comis-o și mai grav. A scăpat șutul trimis de Florescu de la distanță, direct pe centrul porții. Medieșenii au redus din diferență doar 2 minute mai târziu, prin Romeo, scorul la pauză fiind de 3-1.

A doua repriză nu a mai adus decât un gol, în ciuda insistenței gazdelor. Albert Popa a avut parte de o parte secundă mult peste primele 45 de minute, având câteva intervenții bune și limitând astfel proporțiile scorului. Totuși, Botoșani a mai punctat o dată, pe final, prin Mihai Roman, care a trimis un șut în cross de la marginea careului de 16 metri.

Botoșani ajunge la 32 de puncte și urcă pe locul 4, în timp ce Gaz Metan rămâne pe ultima poziție în play-off, cu 25 de puncte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet