CFR Călători anunță o nouă facilitate în aplicația online pentru cumpărarea biletelor: pasagerii își pot alege locul și vagonul în care vor să călătorească.

„Fie că doriți să călătoriți pe un loc la fereastră pentru a vă bucura de priveliște sau preferați să stați în vagon alături de prieteni sau familie, cu CFR Călători vă puteți alege locul și vagonul în care doriți să călătoriți. CFR Călători a îmbunătățit aplicația de cumpărare online a biletelor de tren prin introducerea acestei noi facilități”, a transmis miercuri compania, relatează Mediafax.

Conform acesteia, după perioada de testare necesară implementării, facilitatea este intuitivă și permite cu ușurință clienților alegerea locului și vagonului în care doresc să călătorească.

Noua facilitate este valabilă la orice rang de tren cu regim de rezervare obligatoriu sau facultativ, doar la vagoanele de clasa 1 și a 2-a. Alegerea locului este posibilă pentru biletele cumpărate cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea trenului.

Compania anunță că, în funcție de rezultatele aplicării generale pe toate trenurile cu vagoane clasă, aplicația va fi dezvoltată astfel încât să acopere întreaga gamă de servicii oferită de CFR Călători.

Cum puteți selecta locul și vagonul:

  • Intrați pe cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă cu cel puţin 24 de ore înaintea plecării trenului pe care vi-l doriți;
  • Selectați locația de plecare, locația în care doriți să ajungeți și dați click pe căutare;
  • Din lista de trenuri afișată, alegeți și trenul cu care doriți să călătoriți și apăsați butonul „cumpără”;
  • Apoi selectați clasa, tipul biletului și apăsați butonul „pasul următor”;
  • La pasul al 3-lea, după ce veți selecta numărul de călători, mergeți în josul paginii la secțiunea „personalizate” și apăsați butonul „Alegeți locurile”;
  • Se va deschide o fereastră unde veți putea selecta vagonul și locul pe care îl preferați, iar pentru a salva preferințele dumneavoastră apăsați „salvează”;
  • Apoi urmează afișarea prețului, autentificarea în contul dvs., confirmarea selecției, datele călătorului și achitarea biletului.

Publică un comentariu

Comentariu