Gaz Metan Mediaș joacă duminică, de la ora 18:00 pe terenul celor de la CFR Cluj într-o partidă ce se dispută pentru etapa cu numărul 16 a Ligii întâi.

Partida dintre cele două echipe se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

În etapa trecut, alb-negri au pierdut pe teren propriu scor 0 – 2 împotriva celor de la CSM Politehnica Iași. Oaspeții s-au impus grație golurilor marcate în minutele 37 și 82 de către Pedro Mendes și Jo Santos. Formația pregătită de către Cristi Pustai se apropie tot mai multe de liga secundă, fiind în continuare în subsolul clasamentului cu 9 puncte după 15 etape disputate.

De cealaltă parte, CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța la limită, scor 1-0. Formația lui Dan Petrescu a pierdut în deplasarea de la Ovidiu, iar singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 44 de către Eric de Oliveira. Brazilianul a exacutat spectaculos o lovitură liberă. CFR Cluj este liderul campionatului, acumulând 33 de puncte în cele 15 etape disputate.

Publică un comentariu

Comentariu