foto Suporteri Gaz Metan Mediaș (facebook)

Gazonul de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” arată din ce în ce mai rău. Conducerea clubului CFR a decis să schimbe suprafața de joc, iar meciul cu Petrolul ar putea fi disputat la Mediaș, Alba-Iulia, Baia Mare sau Bistrița.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că ardelenii vor schimba gazonul imediat după meciul de acasă din Conference League cu Sivasspor, de joi, scrie gsp.ro

„Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon. S-a dat cu soluții, s-au efectuat toate tratamentele, oamenii au stat de dimineața până după-amiaza la stadion. Suntem și noi dezamăgiți de modul în care arată gazonul, dar am făcut tot ceea ce depinde de noi. Greu să te lupți cu elementele care nu pot fi controlate. Doar acum putem schimba gazonul. UEFA ne-a permis, sperăm să avem și sprijinul Federației. Pentru meciul următor de acasă (n.r. – Cu Petrolul, în etapa #12) rămâne de văzut ce stadion vom alege pentru meciul următor de acasă. Avem „Cluj Arena”, dar în semn de respect dorim să evităm tensiunile. Dacă ne vor permite cei de la U Cluj vom evolua acolo, dar dacă consideră că nu este oportun, atunci vom găsi probabil un alt stadion. Există Mediaș, Bistrița, Baia Mare, Alba Iulia”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Liga Digi Sport”, relatează gsp.ro.

Publică un comentariu

Comentariu