Ora de Mediaș
Știri în direct

De ce e bună chimia în cuplu – Aflăm în direct, luni de la 17.00

0

Prima temă a proiectului Ora de Psihologie va fi chimia în cuplu. Dacă există așa ceva sau nu, dezbatem live, împreună cu psihologul Eduard Puiu. Veți putea participa în mod direct la discuție, așa că ne vedem luni, 3 decembrie. 

Eduard Puiu este psihologul alături de care vom încerca să deslușim atât cât se poate tot felul de întâmplări din viața fiecăruia dintre noi, să dăm răspunsuri la întrebări care ne macină. Vor fi abordate probleme de cuplu, de parenting, dar și probleme de psihologie care pot apărea în viața oricui.

Pentru că dumneavoastră sunteți al treilea partener de discuții puteți trimite întrebările voastre pe paginile de Facebook Ora de sibiu, Ora de Mediaș și Psiholog Eduard Puiu, acestea fiind paginile pe care se va transmite proiectul LIVE.

În fiecare vineri vom anunța tema de lunea viitoare. Așa că…prima temă pe care o vom dezbate va fi chimia dintre două persoane. Vom vedea ce înseamnă acest lucru, este doar o vorbă sau chiar se întâmplă ceva la nivel chimic, cum se manifestă acest lucru, dacă este suficient pentru a închega o relație sau dimpotrivă, nu contează acest aspect. Acestea sunt propunerile noastre, iar pe dumneavoastră vă așteptăm cu alte întrebări și teme pentru intervențiile viitoare.

NE ÎNTÂLNIM LUNI, 3 DECEMBRIE, DE LA ORA 17, pe paginile de Facebook Ora de Sibiu, Ora de Mediaș, Ora de Șelimbăr și Psiholog Eduard Puiu pentru a înțelege CHIMIA DINTRE DOUĂ PERSOANE.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata