Ziua Armatei Române a fost marcată marți, 25 octombrie 2022, și la Mediaș. Ceremonialul militar și religios s-a desfășurat în Cimitirul Eroilor.

”Astăzi am participat la Mediaș alături de dl. primar Roman Gheorghe și de comandantul unității militare 01810, Cpt. cdor. ing. Cristian Colocoșel la ceremonialul militar și religios prilejuit de sărbătorirea Zilei Armatei Române.

Ne amintim de faptele de vitejie care au făcut din țara noastră una unită, și independentă. Astăzi, Armata Română este parte din cel mai puternic bloc militar, este un furnizor de securitate și stabilitate și face din țara noastră una sigură.
În condițiile unui război la frontiera României, cu toții ne bazăm pe profesionalismul și dedicarea militarilor.
Am speranța că și pentru tinerii care au participat la acest ceremonial, la „Ziua Armatei României în Școli“, faptele de vitejie ale militarilor noștri sunt o sursă de inspirație. Cinste eroilor neamului! Mulțumim tuturor militarilor pentru sacrificiile făcute! La Mulți Ani, tuturor celor care poartă uniformă militară!” a scris deputatul Christine Thellmann într-o postare pe Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu