După mai multe discuții între municipalitatea medieșeană și cei de la Ministerul Apărării, Guvernul a decis să treacă în proprietatea Primăriei clădirea fostului Cerc Militar de pe strada Mihai Viteazu.

Clădirea se află într-o stare de degradare avansată, imobilul având nevoie de ample lucrări de reabilitare. Pentru aceste lucrări nu se exclude accesarea de fonduri europene.

Primarul Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman va sta de vorbă zilele următoare cu reprezentanții Școlii Gimnaziale” Mihai Eminescu”, unitatea şcolară care are mare nevoie de spații, fiind încă elevii care merg la școală de după-masă.

Ce spune primarul Mediașului
”Din primul an de mandat, mai exact din 2016, am făcut demersuri pe lângă Ministrul Apărării Naționale pentru că acest imobil să intre în propietatea municipiului Mediaș. Astăzi pot să spun că acest lucru s-a realizat.” a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului

Edilul șef al municipiului Mediaș se vă întâlnii cu reprezentanții Școlii Gimnaziale” Mihai Eminescu”, dar și cu locuitorii cartierului După Zid pentru luarea unei decizii cât mai bune..

Publică un comentariu

Comentariu