Ora de Mediaș
Știri în direct

Claudiu Mureșan a fost ales președintele USR Mediaș

USR Mediaș și-a reales în cadrul Adunării Generale biroul de conducere, pentru un mandat de doi ani, format din președintele Claudiu Mureșan, vicepreședinții Mihai Tănase, Vasile Anghel, Dan Marcu, Ionuț Preda și doi membri Paul Bârsan și Doru Oprișcan.

„Rezultatele alegerilor europarlamentare din 26 mai ne-au poziționat pe locul 2 la numărul de voturi în Mediaș, lucru care ne bucură și ne dă un semnal că oamenii cred în noi. Îmi doresc continuitate și o dezvoltare intensivă a echipei, care înseamnă calitate și implicare, vreau să aducem cât mai mulți tineri din Mediaș și din Nordul județului în USR. Mă voi ocupa în perioada următoare de extinderea echipei în zona de Nord a județului și de consolidarea ei. Avem un proiect serios, suntem în continuare o echipă și sunt onorat că am fost ales președintele USR Mediaș pentru un mandat de doi ani. Mulțumesc tuturor colegilor”, a declarat președintele USR Mediaș Claudiu Mureșan.

De asemenea, au fost aleși membrii în Comisia de Arbitraj: Marinela Prostean, Elisabeta Roșu, Alexandra Incze și  cenzor Ioan Colceriu.

Echipa USR din Mediaș s-a implicat deja în campania pentru europarlamentare și acest lucru s-a reflectat în rezultatul foarte bun al Alianței 2020 USR PLUS. Alianța a obținut pe 26 mai în Municipiul Mediaș  4.856 de voturi, comparativ cu puțin peste 1500 de voturi obținute la alegerile din 2016.

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet