Ora de Mediaș
Știri în direct

Concurs interjudețean de tenis de masă la Mediaș

Clubul Copiilor Mediaş în parteneriat cu:Primaria Municipiului Medias,Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret ,CSM Mediaş și Asociaţia Mediasch Sport & Education organizează concursul de tenis de masă „ Cupa campionilor” în 18.05.2019 începând cu ora 10, în incinta CSM Medias- tenis de masă, str. Gravorilor nr.6.

Concursul se adresează tuturor elevilor (fete/băieţi) pasionaţi de tenis de masă din şcoli, cluburi sportive, palate şi cluburi ale copiilor și se desfășoară pe următoarele categorii:

-Avansati (legitimați)
Fete: cadete ,junioare 3
Băieți: cadeți , juniori 3
Incepători
Băieți: clasele 1-4, clasele 5-8, clasele 9-12
Competiţia se va desfăşura în sistem grupe, începători şi avansaţi. Fiecare jucător va susţine 1 partidă cu fiecare adversar din grupa sa. Un meci se va juca „3 seturi câştigate din 5”.  Un sportiv are dreptul de a participa doar la o singură categorie. Jocul se va desfăşura conform regulilor FRTM.

Se vor acorda  medalii, cupe, diplome şi premii câştigătorilor locurilor I, II, III , pe categorie de vârstă/fete/băieţi) şi diplome de participare tuturor participanţilor.

Concursul  va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie unilaterală şi nemotivată a organizatorilor.

Prezentul Regulament este valabil pentru concursul de tenis de masă „ Cupa campionilor”. În vederea îmbunătăţirii condiţiilor de concurs, organizatorii îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în prezentul Regulament, fără a afecta spiritul competiţiei. Aceste modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet