Vineri, 23 martie 2018, de la ora 19:00, Restaurantul Noi’s din municipiul Mediaș va găzdui Balul Bobocilor al Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Ca și în anii anteriori, organizatorii au pregătit numeroase premii și surprize cu sprijinul Auxila Akademie, partenerul oficial al unității de învățământ. Anul trecut, în cadrul Balul Bobocilor Auxila Akademie a oferit pentru cea mai bună elevă din primul trimestru o excursie în Germania, all-inclusive.

În primăvara anului 2014, Școala Postliceală Alma Mater și-a deschis porțile și în municipiul Mediaș. De atunci și până în prezent, au fost școlarizați peste 300 de elevi, viitori asistenți medicali generaliști și de farmacie. În prezent această școală poartă numele de Auxila Mediaș, iar incă de la începutul acestei activități, Auxila Akademie din Germania este unul dintre partenerii de bază a acestei instituții.

Ora de Mediaș va transmite live evenimentul organizat de către Scoala Postliceală Auxila. Transmisiunea poate fi urmărită în direct pe pagina de Facebook – Ora de Mediaș sau pe site-ul nostru www.orademedias.ro

Publică un comentariu

Comentariu