Ora de Mediaș
Știri în direct

Controale la Slimnic, cu focar de coronavirus – Cea mai mare rată a incidenţei

În cursul zilei de 6 septembrie a.c., 213 polițiști (12 polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice) , jandarmi și polițiști locali, în colaborare cu reprezentanți din cadrul ITM și DSVSA Sibiu, au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, acționându-se cu precădere în zonele centrale ale municipiului Sibiu și municipiului Mediaș, precum și în localitatea Slimnic.

Cu această ocazie, au fost verificate 667 de persoane (80 în Slimnic) cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 44 de societăți (7 în Slimnic) comerciale/persoane fizice autorizate și 178 de mijloace de transport (45 în Slimnic).

În cadrul acțiunilor, o persoană a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, alte 4 persoane fiind avertizate în scris pentru aceeași faptă. Polițiștii locali sibieni au verificat 266 de persoane fără a constata nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet