Ora de Mediaș
Știri în direct

Copiii din cartierul Vitrometan vor avea un loc de joacă ultra modern – Când va fi gata

Princhindeii din cartierul Vitrometan se vor bucura de noul loc de joacă la sfârșitul lunii august. Municipalitatea modernizează vechiul loc de joacă într-unul ultramodern, dotat cu ultimele standarde în domeniu.

Lucrările la locul de joacă au avansat foarte mult în spațiul destinat copiilor de pe strada Sebeșului, care a fost extins și va fi complet reabilitat și modernizat, chiar și în aceste vremuri de pandemie.

Au fost create mai multe zone verzi cu rulouri de gazon și sistem de irigat, a fost montată o tiroliană pe o lungime de 25 metri și mai multe aparate de fitness. Se va monta tartan, se vor aduce aparate de joacă noi și se va amenaja totodată o pistă de alergare. Municipalitatea medieșeană derulează un proiect de amenajare a unor locuri de joacă la nivelul orașului.

Primul astfel loc de joacă a fost amenajat în cartierul Gura Câmpului în zona blocurilor ANL de pe strada Sinaia. Tot în cartierul Gura Câmpului a fost realizat un spațiu pentru cei mici pe strada 1 Decembrie, un loc de joacă fiind amenajat și în cartierul După Zid. Copiii din zonele respective au astfel la dispoziție locuri de joacă moderne cu leagăne, tobogane și spațiu verde, totul fiind amenajat după ultimele standarde în domeniu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet