Marți, în jurul orei 15,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost înștiințați despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13,00, pe strada Câmpului din municipiul Sibiu, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

Din cercetările efectuate s-a constat că, în jurul orei 13,00, șoferul unui autoturism condus pe strada Câmpului a acroșat un minor în vârstă de 13 ani, angajat regulamentar în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni. Copilul, rănit ușor, a fost transportat la spital de către rude, în jurul orei 15,00, cadrele medicale informând polițiștii rutieri cu privire la producerea accidentului. 

Șoferul a părăsit  locul evenimentului imediat după producere, fiind identificat de către polițiștii rutieri la domiciliu.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 30 de ani, a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la canabis. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive. 

 

Publică un comentariu

Comentariu