Ora de Mediaș
Știri în direct

Copil din Bazna dispărut acum 15 ani. Este cel mai vechi caz privind dispariția unui copil din România

Pe site-ul Poliției Romane sunt înregistrați doar 17 copii ca fiind dispăruți, dintre care 7 băieți și 10 fete.

Cel mai vechi caz de dispariție al unui copil este al lui Burcsa Csaba, care la momentul dispariției avea vârsta de un an și 7 luni. De la momentul dispariției și până în prezent au trecut 15 ani.

Burcsa Csaba s-a născut la Târgu Mureș, iar la momentul dispariției, avea vârsta de un an și 7 luni. Împreună cu părinții săi din Bazna au venit la niște rude, în satul Mohu, din comuna Șelimbăr. Copilul ar fi fost lăsat nesupravegheat preț de câteva minute și a dispărut din curtea casei.

La aceea vreme, Csaba Burcsa avea  aproximativ 60 centrimetri, ten deschis, păr blond ondulat, ochii albaștri, față rotundă și era mai plinuț. Familia încă mai speră într-o minune că copilul ar putea fi găsit. Copilul a dispărut în data de 16 aprilie 2004.

Conform unui raport privind acest caz, disparițiile copiilor din România, in fiecare an dispar 3.000 de minori. Majoritatea dintre ei au fost găsiti în primele trei săptămâni de la dispariție. 3% dintre copii dispăruți, nu s-a mai aflat nimic niciodată.

De ani de zile, copii dispăruți există doar în dosarele Poliței Române, la secțiunea ”Urmăriți General”, și nimic mai mult.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet