Ora de Mediaș
Știri în direct

CORONAVIRUS – Peste treizeci de persoane în izolare, la Copșa Mică

Marți, 24 martie 2020, România intră oficial în carantină. Anunțul a fost făcut în jurul amiezii de către președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a anunțat și că armata va ieși pe străzi pentru a gestiona mai bine situațiile din teren, iar persoanele aflate în carantină sau izolare vor fi supravegheate electronic.

Nu în ultimul rând, persoanele de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din casă. Marți, 24 martie 2020, la Copșa Mică există 33 de familii în auto-izolare, din fericire nici o persoană nu este bolnavă.

În atenția copșenilor
De marți, 24 martie 2020, se modifică orarul de funcționare a Primăriei pentru relația cu cetățenii. Între orele 8-21 la telefonul unic 0269840120 și între orele 21-8 la telefonul Poliției Locale 0730584317.

S-au difuzat anunțurile pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau a celor care nu se pot deplasa, pentru a fi luate în evidenţa programului de ajutor la cumpărături prin intermediul voluntarilor (astăzi s-au mai înscris doi voluntari Gruţoiu Răzvan și Luca Mihai, le mulțumim din suflet!).

Viceprimarul a început curățirea drumurilor de material antiderapant iar mașina de măturat stradal a fost modificată prin montarea unui sistem de stropire, astfel încât să putem spăla străzile cu soluții biocide. Primăria orașului mai deține și două atomizoare care vor fi folosite la dezinfecția spațiilor publice.

În intervalul orar 22-6 nu mai este permisă circulația persoanelor, fără o declarație pe proprie răspundere sau adeverință de la angajator (ambele formulare le găsiți la Primărie sau le puteți descărca de pe net).

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet