La Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș, procesul de învățământ nu se poate desfășura în condiții optime, din lipsa de spațiu, deși unitatea de învățământ dispunde de un corp de clădire nefuncțional.

Acest corp de clădire nu poate fi folosit, deoarece actualul sistem de încălzire format din sobe clasice de teracotă, nu mai poate asigura o temperatură corespunzătoare în sălile de clasă, iar datorită vechimii nu mai prezintă siguranța în exploatare deoarece sunt crăpate și există riscul de degajare a monoxidului de carbon în sălile de clasă.

Totodată instalația electrică interioară se află într-o stare avansată de uzură și nu a fost concepută pentru consumul actual de energie electrică, aceasta prezentând un real pericol pentru utilizatori cât și pentru siguranța aparaturii folosite.

Prin acest proiect se propune realizare unei instalații termice interioare noi și a unei instalații electrice noi interioare pentru corpul D al clădirii școlii. Instalația termică este compusă din două microcentrale murale cu tiraj forțat având o putere de 60 KW fiecare având o capacitate cumulata a centralei termice de 120 KW cu automatizare.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este 513.634,33 lei inclusiv TVA.

Publică un comentariu

Comentariu