Au mai rămas doar două săptămâni până la începerea noului an școlar, iar la Liceul Teoretic  ”Axente Sever” se lucrează pentru finalizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare.

„Incet dar sigur, toată baza Liceului Teoretic Axente Sever cunoaște un amplu proces de modernizare.

Unitatea noastră de invățământ a funcționat mult timp doar cu două corpuri de clădire (Corpurile A și E) iar la sfârșitul anului 2020 a fost dat in folosință și corpul C, odată cu modernizarea bibliotecii, a sălii festive, a două săli de curs și a unei săli multifuncționale.

In acest an Primăria municipiului Mediaș a inițiat ample lucrări pentru modernizarea și darea in folosință a corpului de clădire D. A fost refăcută rețeaua de canalizare și instalația electrică, au fost montate geamuri termopan, a fost schimbat acoperișul, iar lucrările vor continua atât la interior cât și la aspectul exterior.

Lucrările sunt preconizate a se incheia pe parcursul anului școlar 2022 – 2023, urmând a fi puse la dispoziție noi săli de curs și noi cabinete, ceea ce va imbunătăți considerabil baza materială a Liceului Teoretic Axente Sever.

Unitatea noastră de invățământ își deschide porțile pentru elevii celor 22 de clase componente in ziua de 5 septembrie, odată cu debutul anului școlar 2022 – 2023.” au transmis reprezentanții liceului medieșean.

Publică un comentariu

Comentariu